Slovo Ing. Viktora Janauera k současné situaci a fungování L.E.S. CR v době pandemie.

17.03.2020 09:09

Vážení obchodní partneři,

v souvislosti se zhoršující se situací související s pandemií koronaviru, musíme všichni bezpodmínečně respektovat nařízení vlády ČR a podřídit se všem zavedeným opatřením.

Zdraví je na prvním místě, ale snahou je taktéž udržet ekonomiku firem a být oporou koncovým zákazníkům například z prvovýroby a dále subjektům řešícím kůrovcovou kalamitu.

Společnosti  našeho koncernu, L.E.S. CR spol. s r.o., Plantax spol. s r.o. i Gardim s.r.o. tedy i nadále fungují prakticky v plném rozsahu, přijímáme pouze některá omezení související se snížením počtu zaměstnanců na pracovišti a tím i snížení rizika nákazy. Zaměstnanci jejichž pracovní náplň to umožňuje pracují z domova. Sklady a dodávky zboží i ND fungují v plném rozsahu. Servis v Okrouhle bez větších omezení, ale výjezdy  realizujeme pouze v nejnutnějších případech. Všichni zaměstnanci musí být k dosažení na telefonu pro případ dotazů kolegů, obchodních partnerů a zákazníků. Již nyní ovšem registrujeme prodlení v dodávkách zejména z Itálie a Rakouska.

Samozřejmě jakýkoliv obchod, dotazy či situace budou řešeny více individuální formou, takže neváhejte kontaktovat naše pracovníky (kontakty jsou uvedeny v našich katalozích a na webových stránkách).

Věříme, že situaci plně chápete a jsme připraveni na spolupráci i v těchto složitějších dobách.

Ing. Viktor Janauer